ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, circa 2800 de șoferi au încălcat regulile de circulație

11:42 | 01.08.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, circa 2800 de șoferi au încălcat regulile de circulație rutieră și au fost sancționați de oamenii legii, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, 48 de persoane conduceau automobilul în stare de ebrietate. Totodată, 1526 de șoferi au depășit limita de viteză, iar 553 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

De asemenea, 481 de șoferi conduceau automobilul fără a avea cuplată centura de siguranță, iar 91 nu au cedat trecerea pietonilor. La fel, 77 de persoane au fost amendate pentru că traversau strada în locuri interzise.

În această perioadă, polițiștii de patrulare au intervenit în 209 situații, în urma apelurilor parvenite la Serviciul unic 112. În zilele de odihnă, peste 1000 de angajați ai poliției au patrulat pe traseele din țară. 

Foto: IGP

img22005761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!