ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spectacolul ”TOC” revine pe scena Teatrului ”Geneza Art”

15:48 | 01.08.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca, va fi jucat mâine, 2 august, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, ”TOC” spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup, în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii. Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucându-se de peste 12 ani în mai mult de 20 de țări cu casa închisă. Din distribuție fac parte: Cristian Perepeliuc, Dana Ciobanu, Victoria Botnaru, Viorel Cozma, Nicu Țurcanu, Olesea Stăvilă și Daniela Burlaca.

Sâmbătă, 6 august, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” își așteaptă publicul la spectacolul ”Labirint”, comedie după Rajiv Joseph, regie – Daniela Burlaca. În distribuție: Iurie Gologan/Cristian Perepeliuc, Nicu Țurcanu/Mihai Bordian, Ana-Sia Cărăuș/ Victoria Țurcanu, Dana Ciobanu, Mariana Bratu și Ina Colbasiuc.

Joi, 4 august 2022, la ora 21:00, în incinta Teatrului Academic din Castelfranco Veneto, Italia, va avea loc concertul cu genericul: “Dalla Moldova all’Italia: un ponte verso la pace con le musiche di Enescu, Mozart, Vivaldi”, cu participarea soliștilor moldoveni Constantin Beschieru, Diana Lupascu și Andrei Harabagiu acompaniați de Orchestra Regională Filarmonia Veneta. Concertul va fi dirijat de maestrul Cristian Florea, dirijorul Orchestrei de Cameră Națională a Republicii Moldova. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală "East &West Cooperation", sub patronajul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană și Primăria din Castelfranco Veneto.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!