ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii de la grădinițele din capitală vor primi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă

12:08 | 29.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Peste 31 de mii de copii din grădinițele din capitală vor primi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău, Andrei Pavaloi, a specificat că dulciurile au fost cumpărate de la un producător autohton și corespund tuturor normelor de consum.

„În prezent, cadourile sunt livrate la instituțiile de învățământ. Acestea urmează să fie distribuite în toate grădinițele din capitală până la desfășurarea matineelor dedicate sărbătorilor de iarnă, care vor începe după data de 15 decembrie”, a spus Andrei Pavaloi.

Șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a subliniat că, în acest an, directorii instituțiilor de învățământ vor decide dacă părinții pot participa la matinee.

Cadourile pentru copii sunt achiziționate din bugetul Primăriei municipiului Chișinău.

În capitală sunt 127 de grădinițe.

img22009101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!