ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Desenele elevilor din patru raioane au fost expuse la Biblioteca Națională

09:44 | 13.12.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Lucrările elevilor din patru raioane vor fi expuse, până la 19 decembrie, la Biblioteca Națională a Republicii Moldova. Este vorba de desenele câștigătoare ale concursului „Drepturile omului prin ochii copiilor”, organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, marcată în fiecare an la data de 10 decembrie, transmite MOLDPRES.

Cele 12 desene ilustrează drepturile omului la viață, la sănătate, la libertatea de exprimare, la familie, la cultură, limbă, religie etc.

Concursul de desen s-a desfășurat în luna noiembrie, pentru elevii școlilor de arte plastice cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani, din raioanele Criuleni, Cimișlia, Soroca și Comrat.

Concursul a fost organizat în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, cu suportul financiar al Suediei. 

Foto: PNUD

img22009564

img22009564

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!