ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansată licitația publică pentru lucrările de reabilitare a unor drumuri din nordul ţării

12:45 | 27.12.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat ”Administrația de Stat a Drumurilor” (ASD) a anunţat lansarea licitației publice pentru execuția lucrărilor de reabilitare a unor sectoare de drum în regiunea de nord a ţării până la frontiera cu Ucraina. Data limită de depunere a ofertelor este 13 februarie 2023, transmite MOLDPRES.

Este vorba de reparaţia drumului R14, R6 – Codrul Nou – Soroca – Unguri – frontiera cu Ucraina, km 92+620 – km 123+620 (Lot 1), precum  și R8.1, R8 – Arionești - R14, km 0+000 – km 9+470 (Lot 2). Lucrările vor fi efectuate cu suportul financiar al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Licitația publică internațională va avea loc pe portalul online de achiziții (ECEPP) al Băncii Europene pentru  Reconstrucție și Dezvoltare. Documentele aferente acestui proces de achiziție pot fi accesate la https://ecepp.ebrd.com/delta/buyers/select/viewListStatus.html?id=23114214    

De asemenea, toate informațiile actualizate vor fi făcute publice și pe pagina web a ASD. 

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!