ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Destinaţiile turistice din cinci locaţii vor fi disponibile pe o aplicaţie online

10:09 | 10.01.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Din acest an, 135 de obiective turistice din cinci destinații turistice din Chișinău, UTA Gagauz-Yeri, Soroca, Ialoveni și Cricova sunt disponibile pe aplicația SmartGuide, care va ajuta turiștii din întreaga lume să descopere Moldova online, iar administrația locală să-și gestioneze informația despre obiectivele turistice direct în aplicație, transmite MOLDPRES.

Proiectul este implementat de Agenția de Investiții, Ministerul Culturii, în parteneriat cu Moldova Tourism, cu susținerea Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și cu sprijinul financiar al Ministerului de Externe al Cehiei.

„Aplicația se află în dezvoltare și sunt binevenite să se înscrie și alte destinații turistice din R. Moldova”, potrivit PNUD.

Foto: PNUD Moldova

img23000135

img23000135

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!