ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele de nord ale țării vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:24 | 21.02.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. În perioada 20-24 februarie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite populației din raioanele Sângerei, Telenești și Soroca, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în raionul Soroca.

Tot în această săptămână vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din localitățile raioanelor Sângerei și Telenești, și anume: în perioada 20-24 februarie – în Cubolta, raionul Sângerei; în intervalul 21-23 februarie – în Văsieni, raionul Telenești; pe 24 februarie – în Suhuluceni, raionul Telenești.

Săptămâna trecută, 420 de copii din diferite localități ale raioanelor Sângerei și Telenești au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto simbol

img23001382

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!