ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Majoritatea școlilor și spitalelor din Chișinău rămân conectate la agentul termic

12:04 | 10.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Majoritatea școlilor, grădinițelor și instituțiilor medicale din capitală rămân conectate la agentul termic, cu reglarea temperaturilor din încăperi în funcție de timpul de afară. Informațiile au fost prezentate astăzi la ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău, relatează MOLDPRES.

„Practic toate instituțiile educaționale sunt conectate la agentul termic. Doar patru licee au solicitat deconectarea de la căldură ținând cont că temperaturile în clase sunt confortabile și permit desfășurarea procesului educațional”, a afirmat șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi.

Șeful Direcției generale asistență medicală și socială, Boris Gîlca, a comunicat că s-a convenit cu șefii spitalelor de a menține în instituțiile medicale o temperatură confortabilă, aceasta fiind reglată în funcție de stituația meteorologică.

Sezonul termic în capitală s-a încheiat pe 27 martie. 

Foto simbol

img23002909

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!