ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agricultorii care au investit în echipamente vor beneficia de granturi

10:12 | 14.04.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 14 apr. /MOLDPRES/. Programul MAC-P a anunţat granturi de până la zece mii de dolari pentru producătorii agricoli care au efectuat investiții în echipamente şi utilaje agricole sau în aplicarea de practici ce asigură conservarea și ameliorarea solurilor. Dosarele pot fi depuse la oficiile teritoriale ale Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) până pe 30 iunie curent, transmite MOLDPRES.

Granturile post-investițional vor rambursa 30% din valoarea investiției eligibile și vor fi acordate prin intermediul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

Apelul de depunere a dosarelor a fost lansat în cadrul Programului de granturi post investiționale „Managementul durabil al terenurilor”, a Proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova” (MAC-P).

Proiectul Băncii Mondiale ”Agricultura Competitivă în Moldova”(MAC-P) a fost lansat în anul 2012 pentru a oferi agricultorilor un suport logistic şi financiar cu scopul consolidării capacităţilor de gestionare durabilă a terenurilor agricole, prelucrării şi ambalării produselor agricole şi facilitării accesului la piaţă.

Foto simbol

img23003047

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!