ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De Paştele Blajinilor se aşteaptă temperaturi modeste şi cer noros

14:32 | 21.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 apr. /MOLDPRES/. Vreme rece şi închisă, cer noros, fără precipitaţii, se așteaptă în următoarele zile, când creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele Blajinilor, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, 22 aprilie, în orele nocturne, vremea se va menține cu instabilitate atmosferică. „Se aşteaptă valori termice încadrate între 12-18 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros spre variabil”, indică SHS.

În perioada de referință, vântul va sufla din nord, de la slab până la moderat, cu schimbarea direcției din sud-est la începutul următoarei săptămâni. Doar duminică va prezenta unele intensificări.

Tot duminică se va încălzi ușor, temperaturile zilei încadrându-se între 15-19 grade. Tendința de încălzire se va menține şi în ziua de luni, 24 aprilie, pentru care sunt anunţate până la 20 de grade Celsius.

Foto: SHS 

img23003209

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!