ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANOFM invită persoanele fizice și angajatorii să participe la un Târg online al locurilor de muncă

14:07 | 11.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. În perioada 22-28 mai, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza un Târg online al locurilor de muncă, ediția a XXI-a, transmite MOLDPRES.

Astfel, ANOFM invită angajatorii din întreaga țară, care sunt în căutare de personal, să participe la târg, unde vor avea posibilitatea să selecteze persoanele potrivite pentru activitatea desfășurată. La această ediție a evenimentului sunt invitați toți angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante, inclusiv agenții economici care oferă locuri de muncă pentru cetățeni din Ucraina.

Târgul online al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg tradițional, care se desfășoară pe portalul gestionat de ANOFM: www.e-angajare.md. Astfel, la târg pot participa toți cetățenii care doresc să își găsească un loc de muncă, inclusiv persoanele din Ucraina, care sunt în căutarea unui loc de muncă în țara noastră.

Pentru a aplica pentru un loc de muncă, persoanele pot accesa platforma www.e-angajare.md. Ulterior, acestea pot naviga și identifica locul de muncă potrivit, prin utilizarea motorului de căutare „Locuri vacante” sau „Companii”. Doritorii pot încărca și expedia CV-ul către angajatori prin accesarea butonului „APLICĂ” și ulterior vor fi contactați de aceștia.

Pentru mai multe informații privind modalitatea de participare la târg, atât pentru angajatori, cât și pentru cetățeni, persoanele sunt îndemnate să contacteze cea mai apropiată subdiviziune teritorială pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/ro/subdiviziuni), sau să telefoneze la Centrul de apel al ANOFM: 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-17:00).

Foto: ANOFM

img23003742

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!