ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele mobile de medici specialişti vor oferi consultații gratuite în mai multe localități din Ungheni, Glodeni și Căușeni

14:33 | 22.05.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. În perioada 22-26 mai, echipele mobile de medici specialiști se vor afla în mai multe localități din raioanele Căușeni, Ungheni și Glodeni. Adulții vor putea face gratuit examenul radiologic al cutiei toracice, iar copiii vor beneficia de servicii stomatologice, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Căușeni: pe 22-23 mai – în Căușeni; pe 24 mai – în Copanca; pe 25 mai – în Taraclia; pe 26 mai – în Căinari.

În același timp, servicii medicale stomatologice vor fi oferite copiilor din Măgurele, Ungheni; în Fundurii Vechi, Glodeni; Boghenii Noi și Boghenii Vechi, Ungheni și Iabloana, Glodeni.

Consultațiile sunt acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al CNAM.

Foto: CNAM

img23004107

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!