ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de Sănătate din Ocniţa a fost eficientizat energetic

11:44 | 01.09.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Centrul de Sănătate (CS) Ocnița, câștigător al concursului din acest an de proiecte din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), și-a sporit eficiența energetică, transmite MOLDPRES.

Instituția a înlocuit toate geamurile și ușile de exterior vechi cu altele noi, cu rame de plastic ce reduc pierderile de căldură. Valoarea totală a lucrărilor a fost de aproape 782 de mii de lei (peste 39 de mii de euro), dintre care peste 722 de mii au fost alocate de CNAM.

Potrivit conducerii CS Ocnița, implementarea proiectului va contribui la îmbunătățirea condițiilor de asigurare a tratamentului pacienților și de activitate a personalului medical.

CS Ocnița acordă asistență medicală primară pentru circa 26 de mii de persoane.

Foto: CNAM

img23006874

img23006874

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!