ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Leova, Edineț și Soroca vor beneficia de consultații medicale gratuite

15:35 | 11.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi în perioada 11-15 septembrie, în raioanele Leova, Edineț și Soroca, consultații profilactice gratuite, acoperite din fondul măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, echipa mobilă de medici specialiști va efectua examinarea cutiei toracice în următoarele  localități din raionul Leova: în perioada 11–13 septembrie – în or. Leova; pe 14 septembrie – în Iargara; pe 15 septembrie – în Sărăteni.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în mai multe localități din raioanele Edineț și Soroca: pe 11 și 12 septembrie – în Cuconești, Edineț; pe 11 septembrie – în Tătărăuca Veche, Soroca; în perioada 12–15 septembrie – în Bădiceni, Soroca; în zilele de 13 și 14 septembrie – în Brânzeni, Edineț; pe 15 septembrie – în Bleșteni, Edineț.

CNAM precizează că săptămâna trecută 227 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto: CNAM 

img23007108

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!