ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a avut o întrevedere cu Comisarul pentru drepturile omului din Azerbaidjan

15:23 | 26.09.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 sep. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu Comisara pentru drepturile omului din Azerbaidjan (Ombudsman), Sabina Aliyeva. Oficialii au vorbit despre provocările ce țin de promovarea și respectarea drepturilor omului atât în Republica Moldova, cât și la nivel regional, în contextul agresiunii ruse din Ucraina, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Comisara pentru drepturile omului din Azerbaidjan, Sabina Aliyeva, se află în țara noastră pentru a participa la Conferința Internațională dedicată aniversării a 25 de ani de activitate a Oficiului Avocatului Poporului (OAP).

În context, președintele Parlamentului a apreciat sprijinul reciproc privind suveranitatea și integritatea teritorială în granițele recunoscute pe plan internațional.

Foto: Parlament

img23007520

img23007520

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!