ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu, la Spitalul Clinic Municipal de Copii: „Vom continua să îmbunătățim serviciile de sănătate”

18:39 | 27.10.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” a primit astăzi un tomograf computerizat. La evenimentul de transmitere a dispozitivului medical a participat și președintele Maia Sandu, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Acest echipament modern va ajuta medicii să salveze viețile copiilor prin diagnosticarea corectă și în timp util a problemelor de sănătate”, a menționat șefa statului. 

Dotarea spitalului cu un tomograf computerizat a fost posibilă datorită donației din partea Guvernului Japoniei, care a livrat echipamente medicale în sumă de peste 15 milioane de lei pentru Spitalul Clinic Municipal „Valentin Ignatenco”. 

„În ultimii ani, ne-am angajat într-un efort serios de modernizare a spitalelor din țară. Pe parcursul acestui an, 12 instituții medico-sanitare de nivel republican, municipal și raional vor beneficia de tomografe computerizate. Le-am mulțumit angajaților spitalului pentru munca de zi cu zi dedicată sănătății copiilor. Vom continua să depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți serviciile de sănătate și pentru a oferi o viață demnă pentru cetățenii noștri”, a spus Maia Sandu. 

Foto: Președinție

img23008536

img23008536

img23008536

img23008536

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!