ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lilian Carp: „Am votat pentru un oraș mai confortabil”

09:07 | 05.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar al capitalei, Lilian Carp, a votat pentru un oraș mai confortabil. Acesta și-a exprimat dreptul la vot în această dimineață la o secție de votare din capitală, transmite MOLDPRES.

Lilian Carp a specificat că a votat pentru proiecte municipale bine realizate. „Ne dorim un oraș ce are curți bine amenajate și transport public dezvoltat”, a spus candidatul PAS.

Astăzi, în Republica Moldova au loc alegeri locale generale. Cetățenii urmează să aleagă 898 de primari și 11 058 de consilieri. La urnele de vot sunt așteptați 2 758 810 de alegători.

img23008803

img23008803

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!