ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

DOC De astăzi, cetățenii vor plăti mai puțin pentru energia electrică. Deciziile de micșorare a tarifelor au fost publicate în Monitorul Oficial

09:07 | 14.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. De astăzi, cetățenii vor achita mai puțin pentru energia electrică. Noile prețuri au intrat în vigoare astăzi, după ce deciziile respective, aprobate vineri de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), au fost publicate în Monitorul Oficial, transmite MOLDPRES.

Astfel, consumatorii casnici din centrul și sudul țării vor achita 2 lei și 39 de bani pentru un kWh, cu 18 bani mai puțin decât anterior.

În același timp, tariful pentru consumatorii din nordul țării va fi de 2 lei și 88 de bani pentru un kWh, cu 32 de bani mai mic față de cel precedent.

Ultima modificare a tarifelor la energia electrică a fost făcută la începutul lunii iulie curent, atunci când prețurile au scăzut cu 38 - 42 de bani per kWh. 

Sursa: monitorul.gov.md

img23009136

img23009136

img23009136

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!