ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu și reprezentanții Comitetului Executiv al Fondului European pentru Democrație au discutat despre sprijinul pentru societatea civilă și media independentă

19:53 | 31.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 ian. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu membrii Comitetului Executiv al Fondului European pentru Democrație (EED), informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, fondul susține și promovează democrația și drepturile omului în țările partenere ale Uniunii Europene, prin finanțarea proiectelor și inițiativelor care contribuie la consolidarea societății civile, promovarea guvernării transparente și a valorilor democratice.

Comitetul executiv al organizației s-a reunit la Chișinău după ce a susținut societatea civilă și media independentă pe parcursul ultimului deceniu.

În cadrul întrevederii, președintele Maia Sandu a apreciat impactul acestor proiecte și a îndemnat Fondul să sprijine și mai departe societatea civilă și presa independentă, care sunt esențiale pentru procesul de consolidare democratică din țara noastră. 

img24000680

img24000680

img24000680

img24000680

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!