ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit un nou secretar de stat la Ministerul de Externe

10:27 | 07.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Sergiu Mihov a fost numit astăzi de Guvern în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe, transmite MOLDPRES

Propunerea a fost prezentată de către vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe. „Sergiu Mihov este diplomat de carieră, în prezent este șef al Direcției relații bilaterale din cadrul MAE. A fost ambasador în Lituania. Are o experiență vastă și o integritate profesională ireproșabilă”, a explicat Mihai Popșoi.

Sergiu Mihov a fost numit în funcție după ce ieri Stela Leucă și-a anunțat demisia din postul de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe. Cererea de demisie a acesteia a fost aprobată de Guvern. 

img24000852

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!