ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost reținut, fiind suspectat de tentativa de omor a unui polițist

15:20 | 14.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Un bărbat de 33 de ani a fost reținut, fiind suspectat de tentativa de omor a unui polițist. Incidentul a avut loc marți pe strada Vasile Lupu din capitală, transmite MOLDPRES. 

Polițiștii au fost sesizați de cetățeni precum că un BMW se deplasează prin capitală cu viteză excesivă. „În momentul în care angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică au încercat să stopeze șoferul, acesta nu s-a supus cerințelor legale. Mai mult, bărbatul a accelerat și a îndreptat automobilul în direcția polițistului din trafic, având intenția vădită de a-l tampona”, a precizat Inspectoratul General al Poliției.

Impactul a fost evitat, datorită reacției prompte a ofițerului. 

Oamenii legii au precizat că șoferul BMW-ului este privat de dreptul de a conduce din anul 2022, pentru că s-a aflat la volan în stare de ebrietate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, bărbatul fiind reținut pentru 72 de ore.

 

img24001049

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!