ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SUA au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber

17:06 | 23.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Statele Unite ale Americii au anunțat astăzi sancțiuni împotriva Marinei Tauber, transmite MOLDPRES. 

Ambasada SUA la Chișinău a precizat că sancțiunile au fost aplicate „pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a submina procesele electorale din Moldova, în interesele Kremlinului, prin cumpărarea ilegală de voturi”.

„Cetățenii Republicii Moldova merită instituții și procese democratice libere și corecte. Ei merită un viitor lipsit de influența maligna a Kremlinului. Statele Unite salută progresele înregistrate de Moldova în implementarea reformelor democratice și economice. Vom continua să sprijinim poporul și guvernul Moldovei în construirea unui viitor mai democratic, prosper și sigur”, a punctat Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.

img24001352

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!