ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul politici de reintegrare a venit cu un comentariu în cazul unor informații apărute pe anumite canale neoficiale

18:28 | 17.03.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Biroul politici de reintegrare a venit cu un comentariu în cazul unor informații apărute pe anumite canale neoficiale de informare, transmite MOLDPRES. 

„Biroul politici de reintegrare a luat legătura cu celelalte autorități publice ale Republicii Moldova, iar în urma examinării imaginilor video și din schimbul de informații, comunicăm că incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune. Tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani”, a precizat instituția.  

Potrivit sursei citate, „autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”.

img24001887

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!