ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean sprijină inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea referendumului

16:49 | 18.03.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că sprijină inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, transmite MOLDPRES. 

„Împreună cu toți cetățenii acestei țări, alături de președinta Sandu, avem un obiectiv comun: cel de a construi Europa la noi acasă. Pentru asta, Guvernul construiește infrastructură europeană în satele și orașele noastre, locuri de muncă bine plătite și servicii publice de calitate pentru cetățeni”, a afirmat premierul.

Oficialul a adăugat că „suntem uniți pentru Moldova europeană și este momentul potrivit să fim uniți pentru aderarea la Uniunea Europeană. „Referendumul este alegerea care va defini destinul generațiilor viitoare, prin care confirmăm că Moldova este ancorată ireversibil pe calea europeană”, a declarat Dorin Recean. 

Șefa statului a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia s-a adresat cetățenilor și reprezentanților presei în legătură cu importanța referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

img24001915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!