ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii din Criuleni și Strășeni vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

10:14 | 19.03.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. În săptămâna curentă echipele mobile de medici specialiști vor presta gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în mai multe localități din raioanele Criuleni și Strășeni, informează MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, în perioada 18 - 22 martie medicii vor merge în Cruglic, Criuleni; în zilele 18 - 20 martie – în Scoreni, Strășeni, iar în perioada 21 și 22 martie – în Vorniceni, Strășeni.

Săptămâna trecută, în jur de 700 de persoane au efectuat examene profilactice gratuite, dintre care aproape 600 – screening pulmonar, iar peste 100 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img24001930

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!