ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste o mie de copii s-au odihnit în taberele cu sejur de zi din capitală

10:32 | 25.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 iun. /MOLDPRES/. Aproximativ 1000 de copii din capitală s-au odihnit în vara curentă în taberele cu sejur de zi, organizate în baza instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclul I și II, în perioada 7 - 25 iunie. A doua etapă se va desfășura în perioada 28 iunie-16 iulie, iar în total, taberele de profil vor fi frecventate de 1070 de copii, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei capitalei, în sezonul estival 2021, odihna elevilor din municipiul Chișinău a fost organizată doar în baza taberelor cu sejur de zi, la capacitatea de 50%, având în vedere situația pandemică prin infecția COVID-19.  

Pentru sezonul estival, autoritățile municipale au organizat opt tabere sportive, 13 tabere vocaționale din cadrul instituțiilor extrașcolare, 12 cu sejur de zi în baza instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclul I, II. Pentru organizarea acestor activități, din bugetul municipal au fost alocați 2,05 milioane de lei.

foto: rou.rs.gov.ru

img21004524

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!