ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a alocat bani pentru reparația unui drum local

10:21 | 22.04.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat în cadrul ședinței de astăzi alocarea a 55 mii de lei pentru reparația unei porțiuni de drum din satul Bălăurești, raionul Nisporeni, transmite MOLDPRES citînd Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.

Ministerul Afacerilor Interne precizează că, în urma unor ploi torențiale, care s-au produs pe 15 iulie 2014, în satul Bălăurești a fost deteriorat un tronson de circa 200 de metri de drum local.

Pentru reparația acestei porțiuni de drum este nevoie de 80 mii de lei. Astfel, Executivul a decis să aloce 55 de mii de lei din fondul de rezervă al Guvernului. Alte cinci mii de lei vor fi acordați de către Primăria localității Bălăurești, iar 20 de mii de lei vor fi alocate din fondul de rezervă al raionului Nisporeni.

(Editor A. Răileanu)

img15002580

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!