ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciile de eliberare a actelor de identitate vor activa în ziua alegerilor prezidenţiale

12:30 | 10.11.2016 Categorie:

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Centrul Resurselor Informaţionale de Stat “Registru” a anunţat că ziua de duminică, 13 noiembrie, va fi lucrătoare pentru angajații serviciilor de eliberare a actelor de identitate. În ziua turului II al alegerilor prezidenţiale, aceste structuri vor activa de la ora 7.00 pînă la 21.00, comunică MOLDPRES.

Potrivit întreprinderii “Registru”, în ziua scrutinului, la solicitare, vor fi eliberate buletine de identitate provizorii. Actele vor fi eliberate în mod gratuit, inclusiv celor care nu beneficiază de înlesniri.

Totodată, în ziua desfăşurării alegerilor prezidenţiale se vor elibera, în mod gratuit, adeverinţele ce conţin date din Registrul de stat al populaţiei sau din fişierul manual de evidenţă.

În ziua de duminică se va asigura şi confecţionarea buletinelor de identitate în baza tuturor cererilor depuse pînă pe data de 11 noiembrie.

De asemenea, pe 13 noiembrie, în ziua desfăşurării scrutinului, membrii grupului de lucru al întreprinderii “Registru” vor asigura monitorizarea continuă a procesului de eliberare a actelor de identitate.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii se pot adresa la telefonul de contact al Call-centrului instituţiei 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele serviciilor de eliberare a actelor de identitate.

img16008961

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!