ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul va susţine evenimentele organizate cu prilejul aniversării a 80-a de la naşterea maestrului Eugen Doga

18:55 | 13.01.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip s-a întîlnit, astăzi, cu compozitorul Eugen Doga. În cadrul întrevederii, maestrul i-a dăruit Premierului două CD-uri ale sale cu cele mai alese opere muzicale, compuse de-a lungul timpului, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

Şeful Executivului i-a transmis compozitorului felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă, urîndu-i multă sănătate şi inspiraţie în creaţie. Totodată, Pavel Filip s-a interesat de activitatea maestrului, subliniind aprecierea deosebită pe care i-o poartă pentru talentul său şi pentru contribuţia sa la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotarele ţării.

La rîndul său, maestrul Eugen Doga a mulţumit autorităţilor pentru suportul oferit, menționînd că oamenii sînt principala resursă a ţării noastre şi talentele trebuie susţinute.

Părţile au discutat, de asemenea, despre posibilitatea implicării Guvernului în organizarea a mai multor evenimente culturale cu prilejul aniversării a 80-a de la naşterea compozitorului Eugen Doga. În context, Premierul Pavel Filip a spus că Executivul va susţine desfăşurarea acestor evenimente şi vor fi analizate toate posibilităţile de implicare, inclusiv din punct de vedere financiar.

(Editor L. Alcază)

img17000294

img17000294

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!