ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu Timothy Fairbank, Senior Fellow la Consiliul Atlantic

15:18 | 02.12.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării europene, Andrei Galbur, a avut loc o întrevedere cu Timothy Fairbank, Senior Fellow la Consiliul Atlantic, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul interacțiune cu presa al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Interlocutorii au discutat despre prioritățile politicii externe a Republicii Moldova cu un accent aparte pe Dialogul Strategic cu Statele Unite ale Americii, precum și procesul de implementare a reformelor structurale ce derivă din prevederile Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.

De asemenea, au fost abordate subiecte ce țin de relațiile Republicii Moldova cu țările vecine, securitatea regională și internațională și ultimele evoluții în procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

img17009406

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!