ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un autocar din R. Moldova a fost implicat într-un accident rutier în România

11:03 | 14.12.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat pe marginea accidentului rutier, care a avut loc în seara zilei de 13 decembrie 2017, pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, Judeţul Bistrița Năsăud, România, cu implicarea unui autocar ce se deplasa din Chişinău, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa a MAEIE.

Potrivit informaţiilor comunicate de către Ambasada Republicii Moldova în România, în urma accidentului nu au avut de suferit cetăţeni ai Republicii Moldova.

Pentru moment, se întreprind măsurile necesare pentru a stabili toate circumstanțele accidentului, în vederea protejării drepturilor şi intereselor cetăţenilor Republicii Moldova, implicate în accidentul respectiv.

Informații de contact:

Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, precum și Ambasada Republicii Moldova de la Bucureşti tel.: + 40787898050

img17009738

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!