ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 300 de pompieri și salvatori vor activa în regim special de sărbători

11:29 | 29.12.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/. Peste 300 de pompieri și salvatori cu 80 unități de tehnică vor activa în regim special în perioada sărbătorilor de iarnă, comunică MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, a precizat că cei 300 de angajați vor face parte din gărzile speciale de intervenţie şi vor fi prezenți şi la evenimentele cu aglomerație de persoane, care vor avea loc în țară în perioada sărbătorilor.

“Suplimentar, vor fi pregătite gărzi constituite din alți 300 de salvatori și pompieri cu alte zeci de unități de tehnică, gata să intervină în situații excepționale“, a spus Puşcaşu.

Conform sursei citate, pompierii recomandă cetăţenilor respectarea normelor antiincendiare, la instalarea și folosirea bradului, la exploatarea sobelor de încălzit, dar și la exploatarea aparatelor electrice.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 

 

 

img17010095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!