ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAIB a lansat, în premieră pentru R. Moldova, serviciul „achitarea în lot” printr-un singur click

12:32 | 18.01.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. Moldova Agroindbank a lansat, în premieră pentru Republica Moldova, serviciul „achitarea în lot, cu un singur click” în Internet&Mobile Banking, o soluţie simplă, rapidă şi flexibilă ce diversifică modalităţile de plată a facturilor pentru persoanele fizice, comunică MOLDPRES.

Această funcţionalitate nouă în meniul „Plăţi pentru servicii” este o noutate absolută pentru Republica Moldova, o modalitate confortabilă şi operativă de a-ţi efectua operaţiunile bancare, beneficiind de mobilitate maximă. Astfel, opţiunea „achitarea în lot” permite achitarea concomitentă a mai multor facturi, cu un singur click, prin utilizarea unei singure parole pe care o primeşti direct pe telefonul mobil sau email.

Soluţia respectivă este una din multiplele funcţionalităţi noi introduse de MAIB în Internet&Mobile Banking care au transformat Serviciul în unul mai prietenos pentru utilizatori, economisind, totodată, timpul preţios al acestora.

În acest fel, pe lângă selectarea concomitentă a mai multor facturi spre plată, există posibilitatea de a crea furnizori de servicii direct pe ecranul cu plata iniţiată; de a achita facturile, prin intermediul serviciului guvernamental de plăţi electronice Mpay; de a seta şi redacta furnizorii de servicii pe o singură interfaţă; de a achita plăţile către alţi furnizori care nu emit facturi în mod regulat; de a crea şi/sau redacta beneficiarii direct în ecranul cu plata iniţiată; de a vizualiza informaţia privind plăţile executate în sub-meniul „Stare/istorie plăţi”; de a vizualiza şi imprima (în format Word, Excel sau PDF) detaliile bancare ale conturilor, în sub-meniul „Date bancare”; de a afişa datoriile restante într-o rubrică nouă „Datorii restante”, meniul „Sumar conturi”.

În prezent, de Serviciul Internet&Mobile Banking MAIB beneficiază peste 85 mii de persoane fizice. Serviciul Internet&Mobile Banking de la MAIB poate fi accesat oricând şi de oriunde, folosind orice dispozitiv conectat la Internet. Clienţii pot solicita abonare la Internet&Mobile Banking în una din filialele băncii.

img18000366

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!