ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Iurie Leancă a discutat cu ambasadorii din țările UE cu reşedinţa la Chişinău

19:20 | 18.01.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru integrare europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii din țările Uniunii Europene cu reşedinţa la Chişinău, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

În cadrul discuţiilor, viceprim-ministrul Iurie Leancă a punctat priorităţile mandatului său pe dimensiunea politicii de integrare europeană a ţării, inclusiv obiectivele pentru anul 2018 în dialogul cu Uniunea Europeană. Implementarea Acordului de Asociere şi valorificarea potenţialului Parteneriatului Estic vor constitui platforme importante în acest sens. 

În cadrul schimbului de păreri, diplomaţii europeni au reliefat susţinerea pe care o vor acorda ţării noastre în procesul de realizare a asocierii politice şi integrării economice cu Uniunea Europeană, care se bazează pe valorile democraţiei, statului de drept, respectului pentru drepturile şi libertăţile fundamentale.

img18000389

img18000389

img18000389

img18000389

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!