ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru fotbaliști au plecat de la echipa Milsami Orhei

10:50 | 25.01.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Patru jucători s-au despărțit de echipa de fotbal Milsami Orhei, vicecampioană națională în ediția precedentă, a anunțat într-o conferință de presă antrenorul Veaceslav Rusnac, relatează MOLDPRES. 

"Au plecat din diferite motive Yerro Bello, Alexandru Boiciuc, Vladimir Rasulov și Dan Guștiuc. Le mulțumim băieților pentru ceea au făcut, dar mai departe vrem să avem jucători care vor face o concurență mai mare", a declarat tehnicianul. 

Noua ediţie a campionatului național se va disputa conform sistemului "primăvară-toamnă". Veaceslav Rusnac a relevat avantajele acestei formule, potrivit lui. "Este foarte bine că vom juca pe terenuri bune și nu pe suprafețe sintetice. Dacă se va rezolva și chestiunea iluminării, atunci vom juca mai târziu, va fi mai confortabil pentru fotbaliști, vor veni mai mulți suporteri”, a opinat el. 

Milsami se va pregăti de noul sezon acasă până pe 21 februarie, după care va desfășura un cantonament în Turcia. Noul sezon fotbalistic va începe în luna martie. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu) 

img18000583

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!