ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a fost invitat să efectueze o vizită în SUA

13:40 | 25.01.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi o convorbire telefonică cu Bridget Brink, Asistent adjunct al Secretarului de Stat al SUA, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE, interlocutorii au abordat întreg spectrul de subiecte de pe agenda bilaterală, au discutat despre prioritățile politicii externe ale Republicii Moldova pentru anul 2018, cu un accent aparte pe dialogul strategic dintre Republica Moldova şi Statele Unite ale Americii şi iniţiativele de consolidare a relaţiilor moldo-americane.

Totodată, în cadrul convorbirii, Bridget Brink i-a urat succes noului ministru de Externe în exercitarea mandatului său de înaltă responsabilitate şi i-a lansat invitaţia de a efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în viitorul apropiat.

img18000596

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!