ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Calea Ferată din Moldova va introduce pe 8 şi 9 martie curse suplimentare la Iaşi

15:45 | 02.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. În zilele de 8 şi 9 martie vor fi suplinite cursele feroviare pe destinaţia Chişinău – Iaşi (Socola), transmite MOLDPRES.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor, trenul va circula, suplimentar, pe 8 şi 9 martie, cu pornire la ora 6.43 din Gara capitalei şi va ajunge în staţia Socola la ora 11.00.

Returul va fi efectuat la ora 17.02 şi va ajunge în staţia Chişinău la ora 21.20.

„Toate doamnele şi domnişoarele care vor alege călătoria cu trenul la Iaşi în ziua de 8 martie vor avea parte de surprize”, a promis Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova”.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeilor, conform unei hotărâri de Guvern, angajaţii din Republica Moldova vor avea o minivacanţă (8-11 martie). Ziua de vineri, 9 martie, va fi recuperată pe data de 3 martie.

(Reporter L. Grubîi, editor L. Alcază)

img18001727

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!