ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pretorul şi vicepretorul sectorului Ciocana din capitală au fost demişi

18:44 | 15.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, a fost demisă din funcție, potrivit unui ordin semnat astăzi de primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, relatează MOLDPRES.

Conform dispoziției, primarul interimar l-a eliberat din funcţie şi pe vicepretorul sectorului Ciocana, Anatolie Portnoi.

Potrivit Primăriei capitalei, funcţionarii au fost eliberaţi din funcţii în urma controlului efectuat pe parcursul zilei de ieri în sector, în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară „Facem curat lună”.

Primăria municipiului Chişinău a inițiat acum o săptămână campania de salubrizare de primăvară. Lucrările urmează a fi desfășurate până la data de 6 aprilie, în baza unui plan aprobat de primarul general interimar, Silvia Radu. Totodată, la începutul acestei săptămâni, funcționarul a pus în sarcina pretorilor de sectoare să gestioneze lucrările de curățenie, pentru ca acestea să fie realizate eficient.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18002085

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!