ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accesul transportului privat pe teritoriul cimitirelor va fi restricționat

12:23 | 10.04.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală va fi restricționat în preajma sărbătorii Paştele Blajinilor, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei capitalei, restricția este impusă în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil.

Astfel, din data de 11 aprilie, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, iar din 13 aprilie – pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş: Cimitirul „Central” din str. A. Mateevici; Cimitirul „Catolic” din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime” din şos. Munceşti; Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi şi Cimitirul „Şt. Ciobanu” din str. Decembriştilor, 39.

În acest an, Paștele Blajinilor este marcat la 15 și 16 aprilie.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18002868

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!