ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM a îndemnat instituţiile statului să se mobilizeze pentru a oferi servicii de calitate cetăţenilor

12:53 | 24.04.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 24 apr. /MOLDPRES/. Conducerea Partidului Democrat s-a declarat satisfăcută de activitatea Serviciului Vamal  şi a Poliţiei în timpul sărbătorilor pascale şi a îndemnat şi celelalte instituţii ale statului să se mobilizeze pentru a oferi servicii de o calitate mai înaltă cetăţenilor. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, după şedinţa de lucru a Partidului Democrat, relatează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, conducerea PDM a apreciat buna conlucrare a structurilor de stat în preajma dar şi în timpul sărbătorilor pascale şi reacţiile care au parvenit de la cetăţeni au fost mai mult decât pozitive.

“Este un exemplu când autoritățile și instituțiile statului se mobilizează pentru a-și îndeplini obligaţiile și este un moment pozitiv. În baza acestor constatări, PDM îndeamnă toate instituțiile statului să se mobilizeze și să își îndeplinească funcțiile în interesul cetățenilor. Rezultate avem și sper ca în viitor această practică bună să fie preluată de toate structurile statului", a opinat Gămurari.

La începutul lunii aprilie Partidul Democrat din Moldova a solicitat Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Vamal şi Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor să activeze în regim sporit înaintea sărbătorilor pascale pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să beneficieze de servicii cât mai bune chiar și în această perioadă aglomerată.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img18003325

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!