ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 11 iulie 2018

17:57 | 10.07.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică va organiza audieri privind fenomenul corupției în domeniul ocrotirii sănătății.

Ora 10.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audierea Raportului auditului financiar al Raportului Guvernului privind executarea bugetului de stat pe anul 2017, aprobat prin Hotărârea Curții de Conturi nr. 24 din 28 mai 2018.

Ora 10.00,  biroul 114, Parlamentul R. Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audierea Raportului anual 2017 al Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul R. Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audierea unei informări a Comisiei Naționale a Pieței Financiare privind situația pe piața autohtonă de asigurări pe segmentul Sistemului Internațional de Asigurări ”Carte Verde”.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul R. Moldova.

***

Comisia administrație publică va organiza audieri publice pe marginea proiectului de lege cu privire la cimitire și serviciile funerare.

Ora 10.00, Sala Europei, Parlamentul R. Moldova.

***

Comisia agricultură și industrie alimentară va organiza audieri publice privind implementarea Legii cu privire la transportul naval.

Ora 10.00,  biroul 718 B, Parlamentul R. Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00,  Parlamentul R. Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida ședința Cabinetului de miniștri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Camera de Comerț și Industrie invită mass-media la deschiderea seminarului “Confirmarea originii mărfurilor: reguli de origine și proceduri simplificate”.

Ora 09.30,  sediul CCI, bd. Ștefan cel Mare 151.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la lansarea inițiativei ”Sărăcia rurală extremă – consecința lipsei de acțiuni a statului în privința zonelor defavorizate”.

Ora 10:00, sala de conferințe IDIS Viitorul.

***

Agenția ONU pentru drepturile și sănătatea reproductivă (UNFPA Moldova) și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la un eveniment despre planificarea familială, cu prilejul Zilei Mondiale a Populației, marcată anual la 11 iulie.

Ora 14:00, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală din Chișinău, str. 31 August, 137.

***

Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor studiului sociologic Influența reformelor asupra situației economice și social-politice în R. Moldova”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!