ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Punctul de trecere Criva-Mamaliga și-a sistat temporar activitatea

11:58 | 16.07.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. Punctul de trecere comun Criva-Mamaliga și-a sistat astăzi temporar activitatea în legătură cu efectuarea unor lucrări la baza de date a Serviciului Vamal al Ucrainei, transmite MOLDPRES.

Solicitată de agenție, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a specificat că lucrările vor dura aproximativ patru ore.   

„Până la reluarea activității, o patrulă mobilă a Poliției de Frontieră se va afla la răscrucea drumurilor, ce desparte căile de acces spre cele mai apropiate puncte de trecere Larga-Kelmențî și Briceni-Rossoșanî, în vederea informării călătorilor și redirecționării traficului”, a spus Novițchi.

Potrivit datelor Poliției de Frontieră, celelalte puncte de trecere activează în regim normal.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18006177

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!