ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru persoane, printre care trei copii, au decedat în urma unui accident rutier

09:28 | 19.07.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Patru persoane, printre care trei copii, și-au pierdut viața, iar alte patru au suferit traumatisme în urma unui accident rutier produs în seara zilei de ieri, în apropierea satului Leușeni, raionul Hâncești, transmite MOLDPRES.

Potrivit poliției, o căruță în care se aflau opt persoane a fost tamponată din spate de către un automobil de model VW Sharan, în timp ce hipomobilul traversa drumul principal. Mașina era condusă de un bărbat de 34 de ani. Șoferul se deplasa de la Vama Leușeni spre municipiul Chișinău. 

În urma accidentului, o femeie de 25 de ani și trei copii - doi băieți, de patru și 16 ani, și o fetiță de cinci ani - au decedat, iar două femei, de 21 și 26 de ani, un bărbat de 28 de ani și un băiat de 18 ani au fost traumatizați. Persoanele rănite au fost internate în spitalele raionale din Hâncești și Nisporeni.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a menționat că șoferul a fost reținut pentru 72 de ore. „În timpul accidentului rutier, bărbatul nu era în stare de ebrietate. Totodată, se investighează versiunea că acesta se deplasa cu viteză excesivă. În urma impactului, șoferul nu a avut de suferit”, a spus Bețivu.

Poliția a inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!