ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O companie internațională a anulat unele taxe achitate de producătorii de cereale și semințe oleaginoase

10:41 | 21.08.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Elevatoarele grupului de companii Trans Oil nu mai percep o taxă pentru primirea cerealelor și semințelor oleaginoase. Decizia a fost anunțată astăzi și este în vigoare din data de 13 august curent, informează MOLDPRES.

Toate elevatoarele au anunțat, de asemenea, că proprietarii de cereale și uleiuri vor fi scutiți de plata pentru serviciile de depozitare, pentru o perioadă de 30 de zile. Plata pentru depozitare va fi achitată începând cu a 31-a zi de depozitare, iar prețul va fi de 20 lei per tonă, este menționat într-un comunicat de presă al companiei.

„Scopul nostru principal este de a da posibilitate agricultorilor să păstreze culturile lor fără pierderi, și pe viitor, să obțină prețul cel mai favorabil”, a declarat directorul general al unei companii membră al grupului Trans Oil.

Grupul de companii Trans Oil este cel mai mare cumpărător și exportator de cereale și semințe oleaginoase din Moldova.

(Reporter N. Sandu, editor A. Răileanu)

img18007441

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!