ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 14 noiembrie 2018

08:15 | 14.11.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audieri cu privire la situația privind practicarea și impozitarea activității independente în domeniul comerțului.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Comisia protecție socială, sănătate și familie va organiza prezentarea Raportului de evaluare ex-post de impact a Legii cu privire la exercitarea profesiunii de medic.

Ora 13.00, Sala Europei, Parlamentul R. Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul R. Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale împreună cu Asociația PRODIAB invită la o conferință de presă dedicată Zilei Mondiale a Diabetului, cu genericul „Familia și Diabetul”.

Ora 10.00, ministerul nominalizat, sala de conferințe, et. 2, str. V. Alecsandri, 2.

***

Va avea loc şedinţa extraordinară a Comisiei Electorale Centrale.

Ora 11.00, sala de şedinţe a CEC, str. V. Alecsandri, 119, et. 3.

***

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, va participa la prezentarea sistemului de irigare instalat în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

Ora 9.30.

 ***

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor invită ziariștii la briefingul de presă cu genericul: „Cultivatorii de semințe din R. Moldova au acces liber pe piața Uniunii Europene”.

Ora 10.00, ANSA, str. M. Kogălniceanu, 63, sala de conferințe, et. 2.

***

Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitatea Femeilor (UN Women) invită la Conferința Naţională „Dialog despre coeziunea socială”.

Orele 09.30-15.30, Hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari, 37.

***

Comisia Electorală Centrală și Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral organizează un club de dezbateri pe subiecte de informare și educare electorală.

Ora 13.00, or. Cahul, Universitatea de Stat „Bogdan-Petriceicu Hasdeu”.

***

Compania de cercetare sociologică [imas] invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din Republica Moldova 2016-2018”.

Ora 12.00, Agenția de presă IPN.

***

Comunitatea din comuna Cruzești, municipiul Chișinău, invită reprezentanții instituțiilor mass-media la Ziua Ușilor Deschise la grădinița din localitate, renovată din banii României.

Ora 11.00, comuna Cruzești.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

În perioada 12-14 noiembrie, ministrul de Stat pentru Reconciliere și Egalitate Civică al Georgiei, Ketevan Tsikhelashvili se află în vizită de lucru în R. Moldova.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!