ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Lesnic a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R. Moldova

14:10 | 15.11.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Cristina Lesnic, a avut astăzi o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch. La ședință au mai participat reprezentanți ai Biroului politici de reintegrare, precum și ai Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, comunică MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, în cadrul întrevederii s-a discutat despre situația actuală în procesul de realizare a prevederilor deciziilor protocolare referitoare la terenurile agricole, cooperarea în domeniul telecomunicațiilor, funcționarea școlilor cu predare în limba română din stânga Nistrului, precum și mecanismul accederii autovehiculelor din regiunea transnistreană cu numere neutre în traficul rutier internațional.

Interlocutorii au abordat şi alte subiecte relevante în contextul procesului de negocieri.

img18010239

img18010239

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!