ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un automobil a intrat într-un magazin din raionul Anenii Noi

09:34 | 21.11.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Un automobil de model Toyota a intrat în această dimineață într-un magazin din localitatea Chetrosu, raionul Anenii Noi, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, a specificat că impactul s-a produs în jurul orei 8.00.

„Potrivit primelor informații, șoferul circula cu viteză excesivă. Într-un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un magazin. Conducătorul auto era singur în automobil. În urma impactului, șoferul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a refuzat spitalizarea și efectuarea testului de alcoolemie”, a spus Vetcu.

În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Oamenii legii se află la fața locului și investighează toate circumstanțele cazului.

img18010385

img18010385

img18010385

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!