ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două oficii poștale au fost deschise în raionul Hâncești

10:09 | 08.12.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Două oficii poștale au fost inaugurate ieri în satele Bozieni și Cioara, raionul Hâncești. Acestea au fost reabilitate și modernizate de către Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei”, transmite MOLDPRES.

La eveniment au participat directorul general al ÎS „Poşta Moldovei” Serghei Nastas și reprezentanți ai autorităților publice locale.

„Suntem foarte mândri că în raionul Hâncești s-au deschis în ultimii ani mai multe oficii poștale, acest fapt fiind posibil doar cu ajutorul oamenilor care vor să schimbe lucrurile în bine. Felicit în primul rând pensionarii, pentru că cel mai des sunt deserviți oamenii de vârsta a treia. Poșta Moldovei a început un proiect de dezvoltare a unităților poștale din zonele rurale și sper ca să reușim să realizăm speranțele angajaților și ale cetățenilor. Totodată, ne bucurăm că, începând cu luna decembrie, poștașii, operatorii și șefii oficiilor poștale vor beneficia de majorare a salariului de la 1000 la 1500 de lei, în special cei care activează în zonele rurale”, a spus Serghei Nastas.

La rândul său, directorul centrului de poștă, Alexandru Șchiopu, a menționat că deschiderea oficiilor reprezintă o sărbătoare pentru locuitorii acestor sate. „Exprimăm recunoștință celor care au executat lucrările de reparație. Felicit locuitorii și operatorii ce vor activa aici și vă doresc mult succes la noul loc de muncă”, a afirmat Șchiopu.

În noile oficii poștale au fost efectuate lucrări atât pe interior, cât și pe exterior. Ambele oficii se află în incinta caselor de cultură din localități. Până în prezent, în raionul Hâncești au fost inaugurate 19 oficii poștale. 

img18010989

img18010989

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!