ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 2500 de locuri de parcare vor fi amenajate în capitală

14:46 | 04.02.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 4 feb. /MOLDPRES/. Circa 2500 de locuri de parcare vor fi amenajate în capitală. Anunţul a fost făcut astăzi de către primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, în cadrul şedinţei săptămânale a serviciilor primăriei capitalei, relatează MOLDPRES.

Potrivit lui Codreanu, în fiecare sector al capitalei vor fi amenajate câte 450-500 de locuri noi pentru parcarea automobilelor.

„Am solicitat de la responsabilii din preturi ca împreună cu locuitorii capitalei să identifice străzile și curţile de blocuri unde vor fi amenajate parcările. În scurt timp va fi inițiată procedura de licitaţii pentru procurarea celor necesare realizării lucrărilor. Amenajarea va începe imediat cum afară se va încălzi", a spus Ruslan Codreanu.

Pentru amenajarea locurilor de parcare, din bugetul local au fost alocate 10 milioane de lei, câte două milioane de lei pentru fiecare sector.

img19000945

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!