ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Leul se va deprecia față de euro și dolar

16:02 | 17.04.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 17 apr. /MOLDPRES/. Moneda națională va continua să se deprecieze în raport cu euro și dolarul, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar stabilite de Banca Națională a Moldovei pentru ziua de mâine, 18 aprilie, informează MOLDPRES.

Astfel, euro va fi mâine cu șapte bani mai scump și va avea un preț oficial de 20 lei și 22 bani. Dolarul american va câștiga patru bani, iar ca rezultat va avea o valoare de 17 lei și 87 de bani.

Cu câte un ban se vor scumpi leul românesc, hrivna ucraineană și rubla rusească. Astfel, ultima va costa 28 de bani, leul românesc va avea un preț oficial de 4 lei și 24 de bani, iar hrivna ucraineană va fi cotată la 67 de bani.

img19003060

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!